WK POULE QATAR 2022

VOORSPEL

FIFA WERELDKAMPIOENSCHAP IN QATAR
AANSTAANDE WEDSTRIJDEN
LEADERBOARD
10 Euries League
Wat is de bedoeling?
Voorspel de uitslagen van álle 64 wedstrijden van het WK voetbal en voorspel bij de wedstrijden van Oranje ook de eerste doelpuntenmaker. Voor je de wedstrijden gaat voorspellen kun je ook vier bonusvragen over het WK beantwoorden waarmee je extra punten na afloop van het WK kunt verdienen.
NOV 19 2022
0
+
Deelnemers
Days
Hours
Minutes
Seconds
TOO LATE
GratisCompetitie

Speel voor spek en bonen mee in de “Skere Tijden Divisie” . Je kan een gratis account aanmaken via onderstaande link, echter wil je meespelen voor de pot met geld in de “10 Euries League” maak dan alsnog een account aan en stuur mij een bericht je op WhatsApp (via deze knop hieronder).

10 EURIES LEAGUE
DE NRS. 1 T/M 3 VAN DE WK-POOL PAKKEN EEN DEEL VAN DE POT

De prijzenpot van onze WK-pool vult zich gestaag. Als je ingelogd bent, zie je onder in je scherm de inhoud van de pot. Aan het eind van de rit wordt deze verdeeld onder de winnaars. Om mee te spelen met de League maak je een account aan en betaal je €10,- inschrijfgeld(een schijntje van wat je kunt winnen). Het hele bedrag gaat rechtstreeks naar de pot. Het inschrijfgeld kan betaald worden via een tikkie (stuur mij even een berichtje op WhatsApp). 

Het totaalbedrag wordt aan het eind van het WK als volgt verdeeld over de nummers 1, 2 en 3:

1e plaats

50%

2e plaats

35%

3e plaats

15%
0
+
Huidige prijzenpot
LATEST NEWS & SPORT

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Hello world!