WK POULE QATAR 2022

REGELS

REGELS / HOME

Inschrijven

Inschrijven voor de poule is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een inlognaam en een geldig e-mailadres te bedenken. 
Als u uw wachtwoord bent kwijtgeraakt, kunt u een nieuw aanmaken. Of vraag het de webmaster.

Wedstrijden voorspellen

Voorspel de eindscore van alle wedstrijden in het toernooi/competitie. Je hebt tot 15 minuten voor aanvang van een wedstrijd om je voorspelling toe te voegen of te wijzigen. De servertijd wordt gebruikt. Geen discussie daarover, dus wees op tijd als je je scores wilt invullen.

Zoals je misschien hebt gemerkt zijn de wedstrijden in de volgende fasen aan het begin van het toernooi nog niet gevuld. Zodra de teams door zijn naar de volgende ronde, zal ik ze toevoegen. Deze spellen kunnen ook worden gewijzigd tot 15 minuten voordat het spel begint. Of, als je geluk hebt, kun je ze nu voorspellen.

De bonusvragen

Met de bonusvragen kun je tijdens het toernooi extra punten verdienen.
Deze vragen moeten voor een bepaalde datum en tijd beantwoord zijn.
Elke vraag toont de punten die u kunt verdienen.

De scores

In de groepsfase worden de scores aan het einde van de wedstrijd gebruikt voor de berekening van de scores. Voor de laatste(finale) rondes wordt de eindstand aan het einde van de wedstrijd inclusief extra tijd gebruikt. Doelpunten in een penalty shoot-out worden niet in meegenomen.

Je krijgt punten voor het voorspellen van de juiste winnaar van de wedstrijd of het voorspellen van een gelijkspel. Dit noemen we de Toto score. Als je ook het exacte aantal gescoorde doelpunten voorspelt, krijg je extra punten. Dit noemen we de Full score. Als je de doelpunten correct hebt gemaakt, krijg je de extra doelpuntenbonus, zelfs als je het wedstrijdresultaat niet correct hebt gekregen (bijv. de wedstrijd eindigt in 1-1 en je voorspelde 0-1, je krijgt nog steeds 0 punten). De laatste scoringsoptie is de doelsaldobonus: als je de juiste winnaar voorspelt, niet de exacte score, maar je voorspelde het juiste verschil in doelpunten, dan krijg je de doelsaldobonus (je voorspelde bijvoorbeeld 3-1 of 4-2 en resultaat 2-0).

 Points
Toto score2
Full score5
Goal bonus0
Goal difference bonus0
BonusvraagBonusvraag kan voor elke vraag anders zijn

Als je de ranglijst wilt bekijken, ga dan naar de ranglijstpagina en kies de juiste competitie. Als je bent ingelogd, wordt automatisch de competitie gekozen waarvoor je je hebt ingeschreven.

De vermenigvuldiger (jokertje)

Elke speler heeft een of meer vermenigvuldigers. Als je een vermenigvuldiger voor een wedstrijd inschakelt, wordt de score voor die wedstrijd vermenigvuldigd met 2. Je mag de vermenigvuldiger voor elke wedstrijd inschakelen en je kunt van gedachten veranderen en de vermenigvuldiger verplaatsen zolang deze wedstrijd nog veranderbaar is. De vermenigvuldiger wordt geactiveerd nadat de voorspelling voor de wedstrijd is vergrendeld. Eenmaal geactiveerd kan de vermenigvuldiger niet meer worden verplaatst.

 

Wat als ik dezelfde scoren als iemand anders heb?

Wanneer meerdere spelers exact hetzelfde aantal punten hebben, dan worden de volgende sorteerregels toegepast op de rangschikking (de belangrijkste bovenaan):

aantal volledige scores;
aantal toto-scores;
aantal juiste bonusvragen